Quantcast
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel CatalogChannel Description:

Barnpassning i världsklass
  0 0
 • 09/04/19--01:21: Natalie Ryberg
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Natalie från Bohus

  • 2019-09-04
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Natalie Ryberg nannynu barnvakt

  Natalie är 17 år och bor i Bohus, norr om Göteborg. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan februari 2019. Idag jobbar Natalie åt familjer som bor i Kungälv och Älvängen. Hon studerar på gymnasiet med inriktning vård och omsorg. På sin fritid gillar hon att laga mat, baka och umgås med vänner. Vi på Nannynu! tycker att Natalie gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Natalie nedan.

  Vi är supernöjda. Natalie har bra kommunikation och är punktlig”
  Natalies barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Det som är så roligt med att passa barn och att jobba som barnvakt är att det är sjukt lärorikt. Jag tror att det kan vara en väldigt viktig kunskap att kunna ta hand om någon annans barn för det finns ju så mycket allvarliga saker som skulle kunna hända som man hela tiden måste jobba mot för att förhindra. Sen så är barn väldigt ärliga och roliga personer att vara med så det gör ju också det hela lite roligare.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontaktperson på Nannynu är Julia Sandborgh, jag känner att jag skulle kunna prata med henne om det är något och jag får alltid svar på mina frågor.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Hos ena familjen jag är hos gillar barnen att jag läser men dem tycker även om att pyssla och göra kreativa saker. Hos min andra familj har vi haft den del utelek, vi har matat ankor några gånger osv.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips till andra barnvakter är att försöka vara en förebild för barnen, var någon som barnen kan se upp till och någon som dem kan längta efter till nästa gång ni ses. Var bara dig själv.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag fick reda på Nannynu genom att jag var inne på en annan hemsida och kollade på andra jobb. Så kom det upp som ett förslag!

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Natalie om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  En vanlig arbetsdag ser olika ut beroende på vilken familj jag är hos. Men hos min ena familj är det först hämtning på förskolan som gäller, sen så blir det lek resten av tiden. Ute eller inne beroende på vädret.

  Natalie Ryberg barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Natalie Ryberg dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 09/10/19--23:49: Linn Högberg
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Linn från Lerum

  • 2019-09-11
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Linn Högberg nannynu barnvakt

  Linn är 18 år och bor i Munkebäck och Lerum utanför Göteborg. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan oktober 2018 och idag jobbar hon åt flera familjer via NannyNu!. Hon studerar sitt sista år på gymnasiet där hon läser det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteende samt jobbar som timvikarie på ett äldreboende i Lerum. På sin fritid gillar hon att träna, måla och umgås med människor. Vi på Nannynu! tycker att Linn gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Linn nedan.

  Allt fungerar jättebra, barnen är väldigt glada över att ha Linn som barnvakt”
  Linns barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag älskar att jobba med människor och att vara social. Så att jobba som barnvakt är ett nöje för mig!

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Nannynu! är väldigt duktiga på att hålla kontakten och höra hur det går för mig på jobbet.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Julia Sandborgh är min kontaktperson på Nannynu!. Jag tycker att vi har en väldigt bra kommunikation. Jag känner mig trygg med henne och jag kan fråga henne ifall det är något jag undrar över.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Pyssla, spela olika brädspel och leka ute på närmaste lekpark är väldigt populärt också! Olika lekar som kan innehålla fantasi, dans eller olika tävlingar gör vi mycket av.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Lär känna barnen, varje människa är unik och något som gjort jobbet som barnvakt mycket enklare och roligare för mig är att anpassa varje pass efter vad barnen tycker om och känner sig trygga med.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag hittade en annons från NannyNu! när jag letade efter jobb. NannyNu! var den första annonsen jag hittade, så det var bara så det skulle vara!

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Linn om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Varje arbetsdag ser annorlunda ut, beroende på vilken dag, tider eller familj jag jobbar hos. Vanligtvis kommer jag hem till familjen och äter middag med barnen, sen leker vi innan det är dags för mig att göra de redo till läggdags. Ifall vi har lite extra tid kan vi hitta på utflykter med en liten picknick.

  Linn Högberg barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Linn Högberg dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 09/19/19--02:10: Nova Lind
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Nova från Trosa

  • 2019-09-19
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Nova Lind nannynu barnvakt

  Nova är 17 år och bor i Trosa, en timme söder om Stockholm men hon går på gymnasiet i Stockholm och spenderar mycket av sin tid där. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2019 och idag jobbar Nova åt en familj på Södermalm. Hon studerar det naturvetenskapliga programmet på gymnasiet och när hon inte går i skolan eller jobbar tycker hon om att spela tennis, gymma, gå promenader och umgås med vänner och familj. Ibland jobbar hon även som tennistränare för lite yngre barn. Vi på Nannynu! tycker att Nova gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Nova nedan.

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker att det är väldigt kul att jobba som barnvakt eftersom jag gärna blandar min barnsliga sida med ansvar och att få hitta på massa busiga saker med barn är ju så roligt! Samtidigt tycker jag att det är roligt att få vara med i deras utveckling och se dem lära sig nya saker.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Nannynu! är en väldigt bra arbetsgivare och driver en seriös verksamhet där du alltid kan få hjälp, få gå väldigt användbara kurser (som Barn-HLR) och som vill att både du som barnvakt och familj ska få det så bra som möjligt.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontaktperson på NannyNu! är Elina Lundin och jag känner mig väldigt trygg med att skriva till henne oavsett om jag behöver svar på en fråga eller bara vill diskutera någonting. Det är en väldigt bekväm fördel som ingår när man börjar jobba på NannyNu! och som uppskattas väldigt mycket. Att veta att du kommer få ett svar av en kunnig inom de närmsta dagarna är väldigt betryggande.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Just mina barn som jag passar är 3 och 10 år vilket innebär att det skiljer sig lite i vad de vill göra. Den yngsta vill gärna pussla, spela fotboll, rita, leka med bilar, läsa böcker och spela spel. den äldre är gärna med på de flesta av dessa aktiviteter och vi spelar gärna spel och ritar alla tre.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips till andra barnvakter är att höra vad barnen har att säga och ge dem mycket uppmärksamhet. Det är deras höjdpunkt på veckan när de får välja exakt vad vi ska göra hela kvällen och hittar ofta på många nya roliga idéer som man kan spinna vidare på vid nästa tillfälle.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag hörde först talas om NannyNu! via en annons på Instagram och sedan när jag gick in på en hemsida för att hitta ett extrajobb vid sidan av skolan kom deras annons upp igen. Eftersom jag är van vid att jobba med barn på tennisen så blev jag intresserad och skickade in en intresseanmälan.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Nova om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  En vanlig arbetsdag ser ungefär ut såhär för mig: jag hämtar den yngsta på förskolan runt kl. 16:30 och så går vi hem då den äldre redan är hemma. Vi leker i cirka en timme innan de börjar bli hungriga och då lagar jag lite mat medan de hjälper mig att duka. Vid middagen pratar vi oftast om hur deras dag har varit innan det är dags att leka i någon timme igen. Nu spelar vi oftast spel eller ritar. Vid 19:30 nattar jag den lilla och runt 20:00 brukar oftast föräldrarna komma hem och ta över.

  Nova Lind barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Nova Lind dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 09/25/19--00:05: Linnea Lilja
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Linnea från Lund

  • 2019-09-25
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Linnea Lilja nannynu barnvakt

  Linnea är 21 år och bor i Furulund som ligger en mil norr om Lund. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan maj 2017. Idag jobbar Linnea åt flera familjer som bor i Höllviken, Lund och Lomma. När hon inte jobbar som barnvakt studerar hon till en filosofie kandidatexamen med inriktning landskapsvetenskap. Hon jobbar även som badvärd då och då. På sin fritid spelar hon trumpet i Marinens ungdomsmusikkår och tycker även om att umgås med familj och vänner. Vi på Nannynu! tycker att Linnea gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Linnea nedan.

  Vi trivs superbra med Linnea. Hon är otroligt pålitlig och ansvarsfull!”
  Linneas barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Det bästa med att vara barnvakt är att barn ger så mycket energi tillbaka. Jag är väldigt kreativ av mig och min barnsliga sida kommer fram ännu mer när jag umgås med barn. Att leka med barnen, att få dem att känna sig uppskattade och glada- det gör mig oerhört glad!

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Nannynu! är en seriös arbetsgivare som både visar att de uppskattar sina barnvakter och bryr sig om barnvaktens mående. Man får utbildning genom barn-HLR och lönen är något högre än andra barnvaktsföretag, vilket var några av anledningarna till att jag valde Nannynu! som arbetsgivare.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontaktperson är Moa Temrin. Vi har en väldigt bra kontakt, tillgängligheten att alltid kunna ringa och höra av sig om det skulle dyka upp frågor gör att man känner sig väldigt trygg som barnvakt i alla situationer.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Jag försöker alltid hitta på saker som barnen tycker är roligt, vilket kan bli väldigt individuellt från barn till barn. Barnens varierande åldrar gör också att det vi hittar på ser lite olika ut. Några tycker om att leka på lekplatsen, några vill sitta och leka med leksaker på golvet, några vill dansa till melodifestivalens låtar och några vill att jag läser böcker för dem. Det viktiga är att man är närvarande och med i barnens lekar.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är att alltid vara närvarande och att lyssna på barnen. Har man barnasinnet kvar så kommer man väldigt långt! Det är också viktigt att hålla en god kommunikation med föräldrarna samt att komma på avtalad tid.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag har alltid tyckt om att leka med barn och jag hörde talas om barnvaktsföretag först via Facebook. Då kändes det självklart för mig att jag skulle bli barnvakt. Jag läste på om olika barnvaktsföretag och till slut skickade jag en ansökan till Nannynu!, gick barn-HLR och började jobba hos min första familj. På den vägen är det.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Linnea om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Då alla familjer har olika önskemål, tider och rutiner så ser passen något olika ut. Men många gånger leker vi först, därefter fixar jag någon mat till dem, sen kanske vi går till lekplatsen och när det är dags för mig att gå hem får jag ofta en kram av barnen också vinkar alla hejdå.

  Linnea Lilja barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Linnea Lilja dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 10/09/19--03:03: Melia Zinou
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Melia från Lund

  • 2019-10-09
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Melia Zinou nannynu barnvakt

  Melia är 20 år och bor i Lund. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan februari 2019. Idag jobbar Melia åt två familjer i Lund. Utöver sitt jobb som barnvakt studerar Melia på Katedralskolan. På sin fritid tycker hon om att simma och gå på yoga klasser. Vi på Nannynu! tycker att Melia gör ett superbra jobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Melia nedan.

  Vi har bara bra saker att säga om Melia, hon är punktlig och barnen verkar ha jätteroligt med henne”
  Melias barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker att det är superkul att passa barn för att de ger mig positiv energi och jag känner mig lycklig när jag är runt barnen.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Eftersom jag känner mig trygg och säker och jag lär mig många nya saker varje dag.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontakt person heter Moa och hon gör ett bra jobb för att hon alltid svarar på mina frågor snabbt och ger mig stöd.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Barnen som jag passar tycker mest om att spela spel och jag gör en annorlunda plan varje gång jag är barnvakt för att det ska vara roligt och barnen ska bli glada.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips till andra barnvakter är att vara organiserade, förberedda, försöka förstå barns behov, och ha kul!

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag sökte efter det bästa barnvaktsföretaget och hittade sedan Nannynu via webben.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Melia om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  En vanlig arbetsdag är vanligtvis fylld med många olika aktiviteter. Till exempel, hämtar jag först barnen från förskolan, sedan går vi på promenad och leker. När vi kommer hem förbereder jag ett mellanmål till barnen och sedan spelar vi spel (pussel, brädspel, kortspel, dockor). Ibland går vi till biblioteket och läser böcker annars går vi till en lekplats. Jag förbereder även middag åt barnen och jag lämnar alltid hemmet städat innan föräldrarna kommer.

  Melia Zinou barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Melia Zinou dök först upp på Nanny.nu.


  Warnning: Do NOT Get Caught While Searching!!
  Your IP : - Country : - City:
  Your ISP TRACKS Your Online Activity! Hide your IP ADDRESS with a VPN!
  Before you searching always remember to change your IP adress to not be followed!
  PROTECT YOURSELF & SUPPORT US! Purchase a VPN Today!
  0 0
 • 10/16/19--03:52: Ebba Lundgren
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Ebba från Haninge

  • 2019-10-16
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Ebba Lundgren nannynu barnvakt

  Ebba är 18 år och bor i Haninge, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan januari 2019. Idag jobbar Ebba åt en familj på Södermalm. Hon studerar på gymnasiet och på sin fritid gillar hon att vara kreativ, träffa nya människor och lära sig nya saker. Vi på Nannynu! tycker att Ebba gör ett jättebra jobb med barnet hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Ebba nedan.

  Vi är jättenöjda med Ebba! Hon känns engagerad, mogen och framåt och kommunikationen fungerar jättebra!”
  Ebbas barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Det är väldigt praktiskt och kul då yngre barn kan alltid ge en lite perspektiv eller en rolig paus från allt annat som pågår. En dag är aldrig lik den andra.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Det är en bra blandning av den här familjära känslan, som gör det enkelt att kontakta kontorsarbetarna vid eventuella frågor, men samtidigt som det hålls professionellt. Det är också ett kul sätt att komma i kontakt med människor som man annars aldrig hade stött på, och kan lära sig mängder från både barn och föräldrar.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min nuvarande kontaktperson är Moa Temrin och hon är väldigt hjälpsam vid frågor kring lön, avtal och ledighet som emellanåt är nya för mig och lite kluriga.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Dom största hitsen har varit såpbubblor, dansa i köket, och klassiker som kull och att kittlas till man inte orkar något mer. Att bara vara ute vid bra väder är väldigt underskattat då barnet blir rätt kreativ och hittar på saker själv.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Försök att se till att du också har kul, det gör ”arbetet” så mycket bättre och roligare. Släppa loss och bjuda på sig själv är ofta sagt men sant, blir det en jobbig period men man istället är lite konstig och distraherar så kan de vända en dag, för både dig och barnet.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Tror jag kollade jobb på arbetsförmedlingen och Nannynu! kom frekvent upp så bestämde mig för att göra en profil då jag jobbat med barn innan.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Ebba om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Jag plockar upp tjejen jag passar från hennes dagis och sedan promenerar vi till en park i närheten. Beroende på väder och energi så stannar vi där en halvtimme- två timmar och sedan promenerar hemåt. Då mina pass endast sträcker sig över tre timmar hinner vi komma hem, antingen leka lite eller äta på direkten om vi har varit ute länge. Beroende på hur lång tid middagen tar så brukar vi antingen plocka i köket tillsammans efter maten alternativt busa lite tills föräldrarna kommer hem.

  Ebba Lundgren barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Ebba Lundgren dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 10/24/19--01:49: Linnea Görsson Åstrand
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Linnea från Enskede

  • 2019-10-24
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Linnea Åstrand nannynu barnvakt

  Linnea är 27 år och bor i Enskede, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan juni 2019. Idag jobbar Linnea åt en familj som också bor i Enskede. Hon studerar för att bli högskole- och gymnasielärare i engelska och spanska och jobbar även extra på VILA Clothes som butikssäljare. På sin fritid gillar hon att ta långa löpturer, yoga och spendera tid med vänner och familj. Vi på Nannynu! tycker att Linnea gör ett jättebra jobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Linnea nedan.

  Barnen är så förtjusta i Linnea och allt fungerar fantastiskt bra! Vi är väldigt glada att ha henne som barnvakt
  Linneas barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker att det är så fascinerande hur barn tänker och hur deras fantasi är obegränsad. Allt kan göras roligt i ett barns värld, vare sig det är en helt vanlig skokartong eller leksak.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Det är kul att vara del av ett “community” av barnvakter där man kan få inspiration av varandra och personalen, samtidigt som det är kul att få vara med och vara ett (av många!) ansikten utåt för företaget.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontaktperson är Moa Temrin och hon har varit fantastisk från första början. Vi har inte haft jättemycket kontakt eftersom allt gått smidigt hittills, men när vi väl har pratat har hon varit supertrevlig, positiv och varit mån om att allt ska kännas bra med familjen.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Barnen jag tar hand om älskar att spela spel, vilket jag också tycker är jätteroligt! De har också mycket fantasi, så eftermiddagarna brukar vara fyllda av improviserade lekar, kurragömma i olika varianter, hoppa studsmatta och sällskapsspel. Vi har också bakat ihop några gånger vilket har varit väldigt uppskattat!

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är att försöka se möjligheterna i allt. Ofta kan man fastna i tanken att man måste styra upp någon speciell lek med tydliga regler som är väl beprövad, men ibland är det enklaste också det roligaste för barnen – allt handlar om inställningen! Det kan exempelvis vara att sätta på en Disney-låt och dansa sin knasigaste dans tillsammans (något som barnen jag passar älskar!).

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag hörde talas om Nannynu genom min syster som tipsade mig om att ansöka.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Linnea om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Jag hämtar den yngsta på eftermiddagen vid 14:30 och så åker vi hem tillsammans till storasyskonen. Väl hemma brukar vi äta mellis först för att varva ned lite och sen hitta på någon rolig lek tillsammans, alternativt spela spel. Vid 16:30 brukar vi tillsammans börja med middagen för att sedan äta ihop vid 17. Efter maten leker vi vidare, ofta någon rolig lek som har diskuterats eller hittats på under middagen, tills föräldrarna kommer hem runt 18. Då brukar vi berätta vad vi gjort under eftermiddagen, ifall att det är något de borde veta eller som skolan vidarebefordrat, och sedan säger vi hejdå med en bamsekram.

  Linnea Åstrand barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Linnea Görsson Åstrand dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 10/30/19--01:17: Aleksandra Avramovic
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Aleksandra från Årsta

  • 2019-10-30
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Aleksandra Avramovic nannynu barnvakt

  Aleksandra är 23 år och bor i Årsta, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan juni 2015. Idag jobbar Aleksandra åt en familj i Årsta. Hon studerar sitt andra år på sin masterutbildning i mänskliga rättigheter och utöver det har hon ett administrativt extrajobb. På sin fritid gillar hon att läsa skönlitterära böcker, spela fotboll, fotografera och organisera. Vi på Nannynu! tycker att Aleksandra gör ett jättebra jobb med barnet hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Aleksandra nedan.

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker att det är kul att passa barn och arbeta som barnvakt för att barn alltid för med sig så mycket glädje och intressanta frågor, men även att man får äran att ta del av deras uppväxt och se dem växa och utvecklas.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  För att ingen dag är sig lik och för att jag alltid ser fram emot att träffa barnen, speciellt när dem välkomnar en med världens sötast leende. Utöver detta finner jag personalen på Nannynu! otroligt trevlig och omtänksam!

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Julia Sandborgh. Den kontakt som jag har haft med Julia finner jag väldigt bra, jag tycker att jag alltid fått hjälp med det jag behöver.

  Vad tycker barnet du passar om att göra?

  Bebisen som jag passar just nu älskar att upptäck nya saker, långa promenader där han får titta runt och inspektera omgivningen är en stor favorit. Utöver detta älskar han lyssna på musik och sagor men även att leka med sin favorit anka.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är att, gå ner på barnens nivå, lyssna, observera och ta till dig barnets behov. Speciellt när barnen är så pass små, observera och lyssna så kommer man veta exakt när det är dags för mat, sova eller bara byta blöja.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Det var ett tag sedan jag började jobba på Nannynu! men om jag minns rätt fick jag ett trevligt litet brev i brevlådan.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Aleksandra om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Då jag arbetar på förmiddagen, brukar vi starta dagen med en stor godmorgon kram, följt av blöjbyte. Efter det brukar vi leka, lyssna på musik och läsa bok. Detta följs av en lunch och en långpromenad (eller som vi kallar det upptäcktsfärd), som oftast slutar med en skön tupplur. Tuppluren brukar oftast följas av en massa lek och försök till att krypa innan mamman kommer hem .

  Billy Kettner barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Aleksandra Avramovic dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 11/07/19--00:59: Fanny Bergquist
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Fanny från Enskede

  • 2019-11-07
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Fanny Bergquist nannynu barnvakt

  Fanny är 17 år och bor i Enskede, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan augusti 2019. Idag jobbar Fanny åt en familj som bor i Farsta strand. Hon studerar sitt andra år på gymnasiet där hon läser det samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteende och jobbar även extra på ett ålderdomshem. På sin fritid berättar Fanny att hon spelar saxofon vilket hon gjort i 8 år och hon tycker även om att sjunga. Ett annat intresse är sport och träning samt umgås med vänner, familj, laga mat och pyssla. Vi på Nannynu! tycker att Fanny gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Fanny nedan.

  Det går jättebra med Fanny, hon är ansvarsfull och mogen och kommer bra överens med barnen”
  Fannys barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker att det är kul att vara barnvakt för att jag framförallt får leka. Jag får plocka fram min kreativitet och skapa nya lekar tillsammans med barnen. Jag älskar gemenskap och tillsammans med barn skapar man ofta en speciell anknytning och skapar som en egen gemenskap. Dessutom har jag alltid tyckt om att ta ansvar då jag är det yngsta syskonet i familjen så har jag alltid visat mig som envis och ansvarsfull och ”jag kan själv” var ofta något jag sa. Hursomhelst så finns det kvar i mig att jag klarar mig själv och jag vill visa att jag kan ta ansvar exempelvis för och över barnen. Jag älskar barn i allmänhet och att få vara med dem och ha kul med dem är verkligen ett nöje.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Jag tycker att det är kul att jobba på Nannynu! för att jag känner mig uppskattad. Jag anser att Nannynu! har behandlat mig väl som företag och jag känner mig trygg med att höra av mig om det skulle vara något som känns konstigt eller fel. Det bästa med att jobba på Nannynu! är det ansvar man får lära sig att ta. Jag gillar att det är långa pass med barnen då jag hinner med att leka klart och kanske påbörja en ny lek. Jag älskar att jobba med barn helt enkelt och därför är Nannynu! ett optimalt företag att jobba för då jag får barnvakta.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Min kontaktperson heter Moa Temrin. Hon är en supersnäll och tydlig tjej som verkligen vill att jag ska prestera på jobbet vilket jag gillar. Hon bemöter mig på ett varmt sätt och jag känner mig extremt trygg och upplyst av henne. Jag skulle aldrig tveka att höra av mig till henne om det skulle vara något och jag får alltid hjälp om jag behöver svar på frågor.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Jag passar två barn, en 6åring som älskar att pilla, pyssla, busa, leka och bygga. Tjejen som är 4 år gammal har mycket spring i benen och gillar att klättra, leka kurragömma, fågel fisk eller mittemellan, eller bockarna bruse. Hon går även på dans så att sätta på en låt och sedan dansa tillsammans är inte heller helt ovanligt.Alla dessa lekar som tjejen vid 4 års ålder gillar tycker även 7åringen om och därför brukar vi leka tillsammans.

  De båda gillar även att lägga pärlplatta, pyssla och bygga lego så det är också något vi brukar göra ihop.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips är att du ska vara dig själv och låta kreativiteten flöda, det som du tror att barnen kommer tycka är kul är ofta kul. Lita på magkänslan och det och det kan aldrig bli mer än fel.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag fick ett brev på posten och hade även hört talas om andra barnpassningsföretag och hade länge funderat på att söka. Brevet i brevlådan gjorde så att jag sökte.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Fanny om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:
  Jag jobbar bara varannan vecka då varannan gång är lördag och varannan gång är onsdag.
  När jag hämtar barnen på onsdagar så börjar jag alltid med att gå till förskolan eftersom 4åringen hittar i sin brors skola. Vid hämtning meddelar jag personalen på förskolan eller skolan om att jag hämtat och de prickar av pojken och flickan. Sedan stannar vi ofta i parken på vägen hem och leker ett litet tag för att sedan gå hem och laga middag ihop. Samtidigt som maten blir klar så brukar vi leka någon lek exempelvis kurragömma eller sicken blås. Sedan äter vi ihop och pratar om vad barnen gjort under dagen. Jag ber barnen ställa sin tallrik på diskbänken och diskar snabbt undan det jag hinner. Sedan leker vi vidare, kanske lägger lite pärlplatta, kör dansstopp och klockan tickar snabbt iväg och blir snart 19.30. Vid 19.30 så börjar vi borsta tänderna och byta om till pyjamas samt läser en godnattsaga. Mamman kommer hem igen vid 20:00 och då ligger barnen i sängen men oftast sover de inte vilket mamman säger är helt okej. Sedan kramas vi hejdå.

  När mitt pass inträffar på en lördag så börjar jag 12:00. Jag kommer dit och barnen har oftast precis ätit lunch. Vi tar med oss varsin vattenflaska och går ut och leker: spelar fotboll, kastar kula, klättrar i klätterställningen, gungar, leker bockarna bruse, jagar varandra och leker hitta saken. Sedan när jag märker att barnen är trötta vilket oftast händer runt 15/16 så brukar vi gå in och äta mellis, exempelvis macka, frukt eller både och. Sedan brukar vi leka vidare men i form av att bygga lego eller lägga pärlplatta då barnen ofta är trötta efter utomhusvistelsen. Ibland har vi också byggt en koja som vi myst i. Mamman kommer hem igen vid 17:00 och då är ofta barnen glada att jag varit där och säger hejdå 10000 gånger och kramas.

  Fanny Bergquist barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Fanny Bergquist dök först upp på Nanny.nu.


  0 0
 • 11/14/19--00:32: Wilhelmine Jacobsen
 • Veckans stjärnbarnvakt

  – Wilhelmine från Hässelby

  • 2019-11-14
  • Veckans stjärna
  • Nannynu

  Veckans stjärnbarnvakt

  Varje vecka blir en av våra 1000 barnvakter utnämnd.

  Wilhelmine Jacobsen nannynu barnvakt

  Wilhelmine är 20 år och bor i Hässelby, Stockholm. Hon har arbetat hos Nannynu! sedan september 2016. Idag jobbar Wilhelmine åt familjer i Sundbyberg och Danderyd. På sin fritid gillar hon att umgås med vänner och familj och hon spenderar gärna sin tid ute i naturen och letar alltid efter äventyr. Vi på Nannynu! tycker att Wilhelmine gör ett toppenjobb med barnen hon passar och vill därför lyfta fram henne som veckans stjärnbarnvakt. Läs intervjun med Wilhelmine nedan.

  Det känns jättebra med Wilhelmine, hon har fin kontakt med barnet och är mogen”
  Wilhelmines barnvaktsfamilj

  Varför tycker du det är så roligt att vara barnvakt?

  Jag tycker det är kul att jobba med barn för dom vill alltid vara aktiva. Dom har en fantasi som aldrig tar slut. Och energin och kärleken man får av barnen när man vet att man gör ett bra jobb är obeskrivlig.

  Varför tycker du om att jobba på Nannynu?

  Jag tycker det är kul att jobba på Nannynu för att det är ett seriöst företag. Man får alltid jobb som passar ens önskemål och kontaktpersonerna är alltid där för en ifall man behöver bolla idéer eller liknade.

  Vad har du och din kontaktperson för relation?

  Jag har Julia och Moa som kontaktpersoner. Båda är väldigt lätta att prata med, förstår alltid vad man är ute efter och vill alltid hjälpa en att hitta rätt familjer eller finnas där om man har frågor.

  Vad tycker barnen du passar om att göra?

  Jag har stor åldersskillnad mellan mina familjer. Minsta barnet älskar att vara ute och leka i parken, åka tvärbana eller att leka med tåg och bygga stationer. De äldre barnen har jag en kompisrelation med, vi pratar och umgås för det mesta.

  Vad är ditt bästa tips till andra barnvakter?

  Mitt bästa tips till andra barnvakter är att alltid lyssna på barnen. Lyssna på vad dom vill göra, eller vill dom bara prata så lyssna och samtala. Låta dom känna sig viktiga, att det inte bara är ditt jobb utan att man faktiskt bryr sig.

  Hur hörde du talas om Nannynu?

  Jag hade en vän som tipsade om Nannynu.

  Nedan berättar veckans stjärnbarnvakt Wilhelmine om hur en vanlig arbetsdag kan se ut:

  Arbetsdag hos familjen med yngre barn börjar med att jag kommer hem till familjen, äter frukost. Sedan leka lite inne för att sedan gå ut och leka. Leker ute i parker eller tar promenader, det barnet tycker är roligt den dagen. Sedan gå in för att äta lunch. Efter lunch tar vi en vilostund på ca 30 min. Sedan är det mer lek inne eller läsa böcker och efter det äter vi mellis. Oftast här omkring kommer pappan hem och jag tackar för dagen.

  Arbetsdag hos familjen med äldre barn börjar med att hämta upp från skolan, köra hem. Göra lite mellis. Umgås, påminna om läxor. Laga middag för att sen köra till fotbollsträning. Hämta från fotbollsträningen och oftast här kommer pappan hem och jag tackar för dagen.

  Wilhelmine Jacobsen barnpassning

  Kontaktperson

  Freja Senke

  Marknad & kommunikation

  Inlägget Wilhelmine Jacobsen dök först upp på Nanny.nu.


  Warnning: Do NOT Get Caught While Searching!!
  Your IP : - Country : - City:
  Your ISP TRACKS Your Online Activity! Hide your IP ADDRESS with a VPN!
  Before you searching always remember to change your IP adress to not be followed!
  PROTECT YOURSELF & SUPPORT US! Purchase a VPN Today!